In cadrul ariei noastre de servicii, se incadreaza si cele care asigura buna securizare a bazelor de date detinute de clientii nostri. Astfel, am reusit sa oferim consultanta si recomandari tehnice in ceea ce priveste securitatea si siguranta datelor, avand totodata grija sa punem la dispozitie si sa implementam solutiile profesionale de protectie, stocare si securizare.

Toate aceste activitati sunt necesare, intrucat o platforma IT bine securizata asigura fundamentul pentru toate solutiile informatice, atat prezente, cat si viitoare, pe care se bazeaza toata activitatea clientilor nostri.

Echipa noastra, prin bogata experienta in domeniu, ofera consultanta, furnizare de servicii, produse si multiple strategii pentru elaborarea unui plan de securitate foarte bine pus la punct. Astfel, am ajuns la stadiul in care, cu timpul, sa propunem solutii de securizare a informatiei, precum si posibile moduri de integrare a tehnologiilor si planurilor de securitate. De asemenea, pentru clientii care au nevoie si de consultanta in privinta implementarii politicilor de securitate, echipa noastra le sta la dispozitie cu cele mai utile sfaturi.

Fiindca pentru orice client este foarte important sa isi stie datele si sistemele critice in siguranta, Fsystems are ca principala preocupare elaborarea unor sisteme de securizare performante, astfel incat fiecare dintre clienti sa aiba siguranta bunei-functionari a retelei IT si protejarea celor mai importante date.

Ca principale activitati ale echipei noastre Fsystems, in ceea ce priveste aria de securizare a sistemelor IT, se numara protejarea retelei, monitorizarea si jurnalizarea informatiilor de acces, controlul accesului la diferite destinatii, permisiunea catre interconectare securizata, precum si calcularea gradului de utilizare al retelei, astfel incat sa se faca o estimare a gradului de securitate necesar.

Fiindca in fiecare minut sunt derulate sute de mii de atacuri cibernetice, mai mult sau mai putin controlate, atunci fiecare client care foloseste o retea IT trebuie sa benficieze de un sistem de securizare performant. Astfel, avem grija sa oferim servicii profesionale de securizare a retelelor, care cuprind scanarea site-urilor web si gasirea vulnerabilitatilor care pot fi exploatate, securizarea site-urilor web si a sistemelor de back-up, precum si securizarea retelelor wireless din sedii si din birouri.

Cu Fsystems, sunteti siguri ca cele mai importante date ale firmei sunt bine protejate si ca niciun atac cibernetic nu poate afecta buna functionare a retelei IT.